Strona
Re: Strona
Ok, wysłałem na maila uwagi dot. wyglądu
Nacisnij troche, bo na razie probuja opedzic sie byle czym (a nuz sie uda i klient wezmie?)
Niech to chociaz wyglada na pol dnia pracy!

Niech to chociaz wyglada na pol dnia pracy!

"Uwagi przekazałem grafikowi, zgadzam się co do "kwadratowego stylu" - też
mi
nie przypadł do gustu. Postaram się, aby jutro były już piersze
modyfikacje
wdrożone"

mi
nie przypadł do gustu. Postaram się, aby jutro były już piersze
modyfikacje
wdrożone"

uwagi kolegów wyżej słuszne i zasadne. dodałbym tylko, że dobrze by było uatrakcyjnić stronę czymś przykuwajacym uwage - typu banner główny w bardziej atrakcyjnej formie i ciut lepszej jakości (mniejszej kompresji) - nic nie mam do obecnego z forum, jest fajne, ale mozna go zrobic we flashu z jakas przebitka animowana, cos a'la np jak baner gorny tu: http://www.barciany.pl, czu tu: http://www.ketrzyn.com.pl/ albo ciut inaczej jak tu: http://www.korsze.pl/ wykorzystujac elementy obecnego banneru. strona musi przykuwac uwage i byc w atrakcyjnej formie, wykorzystujac najnowsze patenty, a ramki to juz przeszlosc niestety
tyle na razie ode mnie, jak bedzie nastepna propozycja, beda nastepne uwagi
pzdr

pzdr
Można do tego wrócić.DAMIAN pisze:Ja bym najbardziej prosił o otwieranie załączników w nowym oknie, bo to najbardziej mnie wnerwia!

co nieco poprawił
http://www.tensepl.ayz.pl/projekt/
http://www.tensepl.ayz.pl/projekt/
Sam lepiej pewnie bym tego nie zrobił, ale jak na gościa co za to kasę bierze to wydaje mi się, że to amatorszczyzna.
Spodziewałem się czegoś innego, bardziej wypasionego, ale to już chyba kwestia gustu.
Nadal wygląda na oparte o zwykły, prosty szablon, których pełno na necie krąży.
P.s.
To tylko moje zdanie więc proszę bez krytyki mojej krytyki ;-)
Spodziewałem się czegoś innego, bardziej wypasionego, ale to już chyba kwestia gustu.
Nadal wygląda na oparte o zwykły, prosty szablon, których pełno na necie krąży.
P.s.
To tylko moje zdanie więc proszę bez krytyki mojej krytyki ;-)
Tworas zapytaj się gościa czy nie może zrobić coś z banerem w stylu jak pokazał vsh z jakimiś zmieniającymi się zdjęciami napewno uatrakcyjniło by to stronę.Bo to nadal wygląda szablonowo i nie przykuwa oka 

co prawda nie można już podejrzeć poprzedniej wersji ale jak dal mnie to nic się nie zmieniło - no bo co kolory ???
a tak to cały czas to samo z "kreatora"
strona barciany.pl też jest z kreatora ale przynajmniej ciekawego a "nasza" wygląda jak ze starej jooml'i
pozdr.warwick
a tak to cały czas to samo z "kreatora"
strona barciany.pl też jest z kreatora ale przynajmniej ciekawego a "nasza" wygląda jak ze starej jooml'i
pozdr.warwick
to napiszcie co ma zmienić, bo już sam nie wiem, w barcianach podoba mi się tylko logo i sam napis Barciany z mapą.
Napiszcie konkretnie to i to zmienić, a nie że szablonowo, bo to, to i ja wiem.
a co do logo, to trzeba by było kolejnego gościa angażować, bo wykonanie logo to oddzielna kwestia. Chyba, że ktoś z forum ma talent do photoshopa
Napiszcie konkretnie to i to zmienić, a nie że szablonowo, bo to, to i ja wiem.
a co do logo, to trzeba by było kolejnego gościa angażować, bo wykonanie logo to oddzielna kwestia. Chyba, że ktoś z forum ma talent do photoshopa
- olsztyniak
Strona "Barciany" --- koszt około 2.000 pln.wg. Allegro my mamy 370 pln.
- Książe Warmii
Panowie zejdźmy na ziemie nie stać nas na wywalenie 2000 zł na stronę
Zróbmy coś w tych pieniążkach jakimi dysponujemy i nie wymagajmy efektu typu "BARCIANY".
Zróbmy coś w tych pieniążkach jakimi dysponujemy i nie wymagajmy efektu typu "BARCIANY".
Menu nad logiem i po lewej stronie - identyczne - masło maślane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- olsztyniak
I takie uwagi są konkretne 

Oczywiście można to wywalić, ale trzeba by było dać jakąś alternatywę do tego, by nie została pusta belka.
Moim zdaniem, można by zmienić czcionkę nagłówków, i dać inne tło, bo teraz są dwie mapy ze sobą połączone i dziwnie to wygląda.
Co do ogólnego wyglądu to tak jak było wyżej napisane, za taką cenę nie ma co się łudzić, że będzie lepiej, wykonanie we flashu, photoshopie strony to koszt kilkukrotnie wyższy od tego co udało nam się uskrobać.
Można jeszcze pomyśleć nad nowym logo, tak jak jest na barcianach, mam nadzieje, że któryś z forumowiczów podejmie się zadania
Moim zdaniem, można by zmienić czcionkę nagłówków, i dać inne tło, bo teraz są dwie mapy ze sobą połączone i dziwnie to wygląda.
Co do ogólnego wyglądu to tak jak było wyżej napisane, za taką cenę nie ma co się łudzić, że będzie lepiej, wykonanie we flashu, photoshopie strony to koszt kilkukrotnie wyższy od tego co udało nam się uskrobać.
Można jeszcze pomyśleć nad nowym logo, tak jak jest na barcianach, mam nadzieje, że któryś z forumowiczów podejmie się zadania