Strona
- olsztyniak
Strona
Michał nie wiem czy te osoby życzą tego sobie -- zresztą jakie to ma znaczenie -- jest to datek dobrowolny. 

Strona
Tym razem zgadzam się z Olsztyniakiem. Kto dał - wystarczy prześledzić wątek. Ważne, że dał i to jest istotne. W tej zabawie liczą się emocje, a nie indywidualna kwotaolsztyniak pisze:Michał nie wiem czy te osoby życzą tego sobie -- zresztą jakie to ma znaczenie -- jest to datek dobrowolny.

A tak przy okazji przepraszam za swój wcześniejszy, obrazkowy post. Ja tak widzę ten wirtualny świat

Strona
Prawdę rzecze.Trzeba jeszcze ciut poczekać-może jeszcze ruszy kogoś sumieniewarwick pisze:eeee..... no Panowie (i Panie) nie jest źle - akcja jest dobrowolna i nie ma co się użalać bo kasa jest nie mała
jak byśmy uzbierali 12,50zł to byłby dramat, a tak ....![]()
Tworek do końca miesiąca myślę wstrzymaj się z wyborem wykonawcy (poprzeglądaj, podpytaj, po negocjuj itp) bo mam nadzieje, że po naszym spotkaniu coś tam jeszcze wpadnie z kasy stowarzyszenia żeby wyrównać rachunek![]()
pozdr.warwick
P.S. Coś mnie zaczęło cisnąć w gardło .... chyba ktoś na mnie rzuca klątwę

Strona
Na razie wpłynęło 280 zł, dziś jest oficjalny koniec zbiórki 

- olsztyniak
Strona
Definitywny koniec zbiórki na stronkę przesunięty na 15.01.2010 

- olsztyniak
Strona
Jak w rodzinieBLACK pisze:U widzę konflikt interesówhehe Tworas kończy Olsztyniak wznawia hihih

- Książe Warmii
Strona
Panowie więcej zaangażowania ja swoje 8 Specjali przelałem 

- olsztyniak
Strona
Nie będzie żadnej listy kto i ile