Strona
Strona
Tworas pamietasz nasza rozmowe?
Sakwa sie calkiem milo prezentuje. I o to chodzi. Ja ze swojej strony nie widze problemu. Mysle ze po 5pln(?) bedzie uczciwie? Dajmy czas np. do 10.01.2010.
Zobaczymy, moze cos sie uzbiera. Moze ze skladek Stowarzyszenia mozna bylo by dorzucic z 20%
Wkoncu jest to nasza reklama!
Sakwa sie calkiem milo prezentuje. I o to chodzi. Ja ze swojej strony nie widze problemu. Mysle ze po 5pln(?) bedzie uczciwie? Dajmy czas np. do 10.01.2010.
Zobaczymy, moze cos sie uzbiera. Moze ze skladek Stowarzyszenia mozna bylo by dorzucic z 20%
Wkoncu jest to nasza reklama!
Strona
jestem przeciwny finansowaniu ze składek Stowarzyszenia, wmfp to strona poszukiwaczy/miłośników historii regionu, a nie tylko WMSHK. Ile uzbieramy tyle będziemy mieli 

Strona
No tak, ale pieniędzy ze składek WMSHK, Wileńskiego czy GRH nie przyjmę, niech trzymają je na realizację działań statutowych czy na swoje organizacyjne potrzeby. Oczywiście członek w/w grup może dorzucić się do zbiórki.
Strona
Pytalem sie tylko czy Stowarzyszenie nie moze dorzucic ze składek np. 20% uzbieranej kwoty przez gro uzytkownikow Forum? Zalozmy wszyscy uzbieramy 100pln, czy az nad to bedzie duzym wydatkiem dla Stowarzyszenia dolozyc 20pln??
Non stop powtarzam, to jest nasza wizytowka, po sto kroc wieksza niz koszulki czy legitymacje!
Non stop powtarzam, to jest nasza wizytowka, po sto kroc wieksza niz koszulki czy legitymacje!
- olsztyniak
Strona
Stowarzyszenie nie będzie finansować tego przedsięwzięcia. Jest to tylko i wyłącznie sprawa zarejestrowanych na WMFP. I tak ponosimy koszty zwiazane z utrzymaniem Forum.
Dalsza dyskusja w tej sprawie jest bezcelowa.
Strona
A kto o tym zadecydowal? Sorry za ton.. I tak ponosimy koszty zwiazane z utrzymaniem Forum.
Jesli to az taki ból to nie finansujmy wcale!! Ot i beda "zyski"
Olsztyniak,3/4 osób które wogole dowiaduje sie o istnieniu Stowarzyszenia czerpie informacje z internetu!
Wspolpraca, kopanie, integracja, muzeum czy rekonstrukcja...
To powinna byc nasza domena, a nie kula u nogi!
Dobra ide jesc kolacje.
- olsztyniak
Strona
Tu mialem cos napisac ale sie powstrzymam
Czekam na decyzje Ksiecia,Martiego i Hanzo.

Czekam na decyzje Ksiecia,Martiego i Hanzo.
Strona
Panowie spokojnie... nie operujemy przecież na jakiś niepojętych kwotach - zgadzam się z ZOZ'em, strona powinna być naszą (stowarzyszenia) wizytówką i to stowarzyszenie powinno ją finansować przy wydatnym dobrowolnym udziale sympatyków i użytkowników forum... takie jest moje zdanie
pozdr.warwick
pozdr.warwick
Strona
"Zapałkę dzielicie na czworo, a pół litra na raz"
. bez urazy
Jest dobra akcja i co tu kombinować...
Jestem za - " tyle daję, ile mogę"

Moja Gocha też dorzuciła - bo Was lubi
Nim " Królowie - Monarchowie" ustalą zasady, kwoty, to my już wrzucimy Tworasowi kasę.
I tak trzymać
Kasa poszła

Jest dobra akcja i co tu kombinować...
Jestem za - " tyle daję, ile mogę"

Moja Gocha też dorzuciła - bo Was lubi

Nim " Królowie - Monarchowie" ustalą zasady, kwoty, to my już wrzucimy Tworasowi kasę.
I tak trzymać

Kasa poszła
Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 07:19 przez markis, łącznie zmieniany 1 raz.
Strona
No…i się zaczęło , wygląda to tak , jakbyśmy strzelili sobie w kolano . Zoz według mnie ma dużo racji , stowarzyszenie wrosło w forum i na odwrót , dzięki niemu współpracujemy , poznajemy nowych ludzi , działamy . Sprawa jest jednak dyskusyjna. Zanim jednak dojdzie do wydłubywania oczek widelcem i robienia kolejnej akcji takiej aby dać piątaka proponuję ustalić konkretnie z przyszłym twórcą takiej strony jaka będzie cena z minimalnym marginesem błędu np. do jakieś kwoty …. bo jak na razie cennik od 100 do 900 do mnie nie przemawia. W stowarzyszeniu można zagłosować a nie zrzeszonym zaproponować i liczyć na dobrą wolę udzielających się .