Jonkowo

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

asdic321

Re: Jonkowo

Post autor: asdic321 »

Skoro Ostry sie juz zaoferowal jako szofer to w takim razie przybede w towarzystwie JMP Malzonki dopiero po obiedzie. :D
A jesli cos nie wyjdzie to po prostu zadzwon! :D
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

Olsztyniak ale u was na 9 czy w Jonkowie chcecie być na 9 bo mi to bez różnicy :zebek:
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Odpisałem Ci na PW :D
Awatar użytkownika
olsztyniak

http://olsztyn.wm.pl/Napoleon-znow-pokonal-Rosjan,92230" onclick="window.open(this.href);return false;
Marcin

Post autor: Marcin »

Powróciliśmy cali i zdrowi. Dziękujemy za miło spędzony czas oraz witamy nowego jegra. :papa:
Awatar użytkownika
olsztyniak

http://www.olsztyn24.com/?m=2&g=1270" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

zmęczeni ale bardzo szczęśliwi dotarliśmy do domku i pragniemy jako Voss banda podziękować wszystkim za mile spędzony czas
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

Pragnę wszystkim podziękować za wkład w imprezę , mimo okrutnej pogody i przewagi wroga.
Szkoda że tak krótko, bo nie można było wszystkiego zrobić.Mimo chaosu zwiazanego z ruchami Xsiężniczek i tak jestem dumny bo i karabiny pukały a i zamki czyste :)

Az się boję kolejnego wyjazdu skoro z tej wyprawy przywieżliśmy bożka pogody syna marnotrawnego Stanislava Gladko Czerepnego :)
Proszę o zgłaszanie propozycji na chrzest (puście wodze fantazjii........)

I osobiście dziękuje Kasi że spuściła mi wpier..........ol i wyprostowała moją jazdę. Widocznie byłem przemęczony. Jak to mówi Adek "masz u mnie SPA" jeszcze nie wiem jak ale jakoś te bąbelki zrobię :)

po krótkim śnie dochodzę do siebie. Białoruski front przyjaźni jest i będzie ale czy moje zdrowie to wytrzyma.
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Ja toże pomyt, pobryt, no nie pjan nawet s liokka :zebek: . Było wszystkiego dość, w dobrym sensie. A deszcz faktycznie potrafi człowieka zj...ć i ciśnie na czachę boleśnie, więc nie ma co się nad tym rozwodzić. Przypominam, że mam jeszcze u siebie dwa szynele postradzieckie do przekazania. Jeśli ktoś chce bezpośrednio przejąć, to niech da znać a potem informacja do Jaksy o miejscu ich pobytu (tj. kto je ma aktualnie). Oczywiście również dziekuję wszystkim za eskapadę. Cieszę się z szynelka i już wiem, że i inne sprawy się powoli prostują.
Awatar użytkownika
janek

Post autor: janek »

http://ww6.tvp.pl/7244,20100320965648.strona" onclick="window.open(this.href);return false;
7.42
Dziękuję sojusznikom za wspólną walkę i dziękuję za przygarnięcie pary prusaków.
Gratulacje dla Adka za zajęcie 4 miejsca w zawodach strzeleckich, ja zająłem 5 miejsce.
borzyn

Post autor: borzyn »

6-ta Rota dziękuje za wspolną bitwę. Z lekkim żalem żegnamy się w imieniu Marusi, która odeszła do nieba dla armat. Zginęła w dobrym stylu tańcząc ,,Poloneza''. Niestety darowanej armacie należy zajrzeć w paszczę:)
Awatar użytkownika
janek

Post autor: janek »

Wydała ostatnie tchnienie ale tańczyła "POLONEZA" bardzo dzielnie.Chwała :guru:
Awatar użytkownika
olsztyniak

Co się stało z "Marusią"? :sad:
nuwek

Post autor: nuwek »

Ja też się dorzucę do podziękowań i w 6 rocie niestety żałoba ale to nic nasza przyszłość to docelowo 4 armaty ale to za jakiś czas jeszcze raz wszystkim wielkie DZIĘKI za miło spędzony czas :kon:
Marcin

Post autor: Marcin »

Co się stało z armatą ?.
ODPOWIEDZ