Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Pewnie jeszcze domykają budżet na przyszły roczek [?]. Nu, pażywiom - uwidim. Tymczasem obstukajmy tę bardziej "samodzielną" imprezę pod hasłem "Toprzyny".
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
czyli sobota wolna, to chyba jakiś ekstremalny wymarsz zrobię
-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Przemek z Pułku 3. Piechoty Xięstwa Warszawskiego zgłasza liczbę 15 ludzi. Szczegóły prześle na żądanie. Jak twierdzi, tylko wypadki losowe mogą coś zmienić, ale tak czy owak najpóźniej tydzień przed skoryguje informację. Jeśli nic się nie zmieni, to mamy ponad 20 "przeciwników" wraz z ludźmi Remika. To już byłby sukces!
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Zapowiada się ciekawie
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
O czyli mamy do kogo strzelać
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
i vice versja

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Remi w twoim kierunku zawsze ślepakami 

-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Gaspada, mnie stydno za Was
! Uważajtie, pażałsta, protiwnika! Sołdat sołdatu dołżen uważanije. My nie warwary
. Ale za to z cywilami możemy po warwarski poguliat`
. Żartowałem
.

Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Czy znany jest ostateczny termin Dwórzna?
-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
5-7 II 2010. W piątek 5 II późnym popołudniem można będzie już się rozkwaterowywać w szkole "ukraińskiej" w Górowie (plus kolacja), w sobotę 6 II zasadnicze walki/uczty, w niedzielę 7 II rozjazd (po śniadaniu). Taki harmonogram podał Marcin. Szczegóły do dogrania.
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
A mortira s dwoma puszkarami Wam nie nado? 

-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Formalną stronę TEJ imprezy koordynuje Marcin (z tego forum). Napisz do niego na PW, bo to on jest zorientowany w kwestii zaproszenia artyleryi. Wiem o dwóch planowanych harmatach, ale jaki jest stan na dziś - sprawdź.
-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Horhe, mam wieści od Marcina, że nici tymczasem z planowanej harmaty z Jonkowa. Na dziś jest tylko (i aż!) nasza lidzbarska Marusia, więc nie ma obawy co do zbytniego "prochożerstwa"
. Krótko mówiąc, mortira s ekipażom nam nużna! Zapraszamy! Zawsze to urozmaicenie pokazu i możliwość spotkania starych kolegów
.

Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
Mimo największych chęci przyjazdu, to nie dam rady. Żona mi dzisiaj oznajmiła, że w tym terminie ma zjazd na studiach, tak więc w łeb wzięły wszelkie plany. Jakby co,to przepraszam za zamieszanie. Będę kiblować w domu z dzieciakami.
-
Zimowy Lidzbark/DWÓRZNO
W sobotę 9 stycznia o 11:00 spotkanie z p. wójt w Dwórznie. Marcin podjedzie po nas do LW trochę wcześniej. Miejsce i dokładny czas jeszcze podamy. Kto jeszcze, oprócz Marcina i mnie, wybierze się na to spotkanie (jakieś 2, maks. 3 osoby)?