duch pisze:Projekt naszywki rewelacyjny - frutis gratuluję talentu i cierpliwości . Oczywiście nie byłbym sobą, gdybym trochę nie pomarudził, więc myślę, że lepiej by było, gdyby adres strony był napisany prostą czcionką (gotyk jest nieczytelny) oraz większymi literami - może przechodzić przez środek naszywki i zajmować całą średnicę wewnętrznego okręgu. Trochę też mnie razi bagnet. Nie jesteśmy przecież organizacją paramilitarną, a proponowana kolorystyka w połączeniu z tym elementem wygląda na logo jakiejś bojówki. W związku z tym może jednak wstawić w to miejsce coś bardziej pokojowego, jak np. stary dobry szpadel ?
Pobawię się w: co autor miał na myśli?
Frutis umieszczając na emblemacie wykrywkę, strzelbę oraz bagnet chciał zapewne symbolicznie zaznaczyć Stowarzyszenie, GRH Allenstein oraz WPM.
Saperka Fiskarsa za 60 zl z agromy czy coś bardziej militarnego . Co z adresem strony - zółty i czcionka pasi ?
Proponuję w ciągu kilku dni zebrać wszystkie osoby co mają ją dostać i przesłać mi nicki bo możliwe że w weekend wyjeżdzam na dłużej . Mam nadzieję ze ktoś nie ma nicku typu KONSTANTYNOPOLITAŃCZYKOWANIECZKA
Super Frutis ! Coraz bliżej ideału. Trochę odchudzić literki z nazwą forum, wydłużyć trzonek od saperki. Może przesadziłem z odchudzaniem literek, ale gdyby byłe wyższe...
Z tym odchudzaniem to troszkę dłużej potrwa ale tronek wydłuże wedle życzenia . Osobiście uważam że ta spareka mi nie leży ładniejsza była z bagnetem ale to wy ja będziecie nosić więc zrobi sie jak chcecie .
Czy wiadomo coś odnośnie ceny za sztukę?
Ilośc zamówionych oczywiście wpłynie na cenę, ale nie wiem jak znacząco skoro każda naszywka będzie z innym nickiem to może być potraktowana jako inna naszywka przez co cena może nie ulec znaczącej zmianie?