Strona
Strona
vsh pisze:tego myku mi tez brakujezoz pisze:Moze otwierac sie strona na ostatnim nie przeczytanym poscie w danym temacie?wroci ta opcja?
jest opcja, że przechodzisz do pierwszego nieprzeczytanego postu
a jeżeli chcesz otworzyć ostatni nieprzeczytany post - to wystarczy wejść na koniec wątku, na ostatnią stronę, bądź przewinąć myszką na sam dół
Strona
Frozzer pisze:vsh pisze:tego myku mi tez brakujezoz pisze:Moze otwierac sie strona na ostatnim nie przeczytanym poscie w danym temacie?wroci ta opcja?
jest opcja, że przechodzisz do pierwszego nieprzeczytanego postu
a jeżeli chcesz otworzyć ostatni nieprzeczytany post - to wystarczy wejść na koniec wątku, na ostatnią stronę, bądź przewinąć myszką na sam dół
a gdzie ta opcja jest, gdzies w ustawieniach? wiesz, jak temat ma 7 stron na przyklad, a ja ostatnio watek otwieralem np na 4 stronie, wejscie na ostatnia i doszukiwanie sie gdzie mi sie watek urwal za kazdym razem nie jest najszczegolniejszym rozwiazaniem i o to mi chodzi

pzdr!
Strona
znajdź jakiś nieprzeczytany post - i w jego tytule ( a raczej przed tytułem masz strzałkę skierowaną na karteczkę)
wystarczy kliknąć
wystarczy kliknąć

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Strona
Taka dziwna przypadłość - przygotowałem tekst postu w edytorze WORD i po wklejeniu do forum wywala błąd, natomiast po przepisaniu go w okienko edycyjne forum wszystko OK - jest jakieś wyjaśnienie?
Strona
pisz tekst w notepadzie
word nadaje style dla tekstu, tj. wielkość i krój czcionki, kolor, akapity itp.
nie zawsze jest możliwe przekopiowanie takiego tekstu
niektóre silniki do tworzenia for na to pozwalają - ten najwyraźniej nie
word nadaje style dla tekstu, tj. wielkość i krój czcionki, kolor, akapity itp.
nie zawsze jest możliwe przekopiowanie takiego tekstu
niektóre silniki do tworzenia for na to pozwalają - ten najwyraźniej nie
Strona
Przechwalą sprawdziłem, ten tekst jest napisany w Wordzie i przeklejony
u mnie działa
u mnie działa

Strona
ikony na forum pozmieniane, ilość nowych postów też już jest