Fotki z pleneru

Wasze zdjęcia z wypraw itp.
BLACK

Re: Fotki z pleneru

Post autor: BLACK »

Codziennie sprawdzam swoje miejscówki ostatnio i wiadrami może grzyby wrzucajcie foty fajnych miejsc Felka foty są piękne ale oglądanie grzybów już brzydnie :)
Awatar użytkownika
GIZIO 1966

Post autor: GIZIO 1966 »

syriusz13 pisze:Gizio 1966 jesteś świetny. :lol: :lol: :lol:
Dwie strony ludzie prowadzą zwady nad tymi zdjęciami grzybów ,a ty wsadzasz następne!!
Widzę że lubisz oglądać obrazki ale już czytać się nie chce. :lelele:

A z czym Ty masz problem?Wrzuciłem foty pierwszych grzybów w tym roku,aby ludziska ruszyli na grzyby.Świat nie kończy się tylko na wykrywce i saperce. :lol: Z zażaleniem,to do administratora forum,a on będzie wiedział co dalej zrobić. :cool:
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

GIZIO 1966 pisze: A z czym Ty masz problem?Wrzuciłem foty pierwszych grzybów w tym roku,aby ludziska ruszyli na grzyby.Świat nie kończy się tylko na wykrywce i saperce. :lol: Z zażaleniem,to do administratora forum,a on będzie wiedział co dalej zrobić. :cool:
Żal.Widzę ,że dalej nie raczyłeś przeczytać wypowiedzi niektóry kolegów,albo problem ze zrozumieniem.
Awatar użytkownika
GIZIO 1966

Post autor: GIZIO 1966 »

Bez komentarza. :cool:
Awatar użytkownika
balas

Post autor: balas »

te to dopiero dały czadu!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
felek125

Post autor: felek125 »

Wita wszystkich - to już chyba ostatnie wyskoki w tym roku.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kujawiak

Post autor: Kujawiak »

w niedziele byłem powłóczyć się po okolicy i napotkałem takie oto miejsce. co najgorsze to nie pierwsze spotkane przeze mnie tego typu zestawienie, gdzie myśliwi podkarmiają zwierzynę tuż przy ambonie. normalnie wstyd! co to za frajda ubić dużego zwierza z dystansu 50-60 m grzejąc tłustą dupę na ławie ambony ze sprzętu, który osiąga średnio skupienie serii 5 strzałów na 100 m mieszczące się w polu powierzchni paczki zapałek, normalnie wstyd! równie łatwo można rozjechać ciężarówką jeża na drodze. prawo łowickie daje całe 200 m do dyspozycji.
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

nie wiem czego kolega kujawiak nie rozumie? to jest proste! tluste dupsko i leciec do zwierza 200metrow to gwarantowany zawal serca :zebek: :zebek: :zebek:
Awatar użytkownika
Catadero

Post autor: Catadero »

Na naszym terenie (Pomorskie) też tłuste dupska polują. Trafiłem nawet miejsce, gdzie kilkadziesiąt kilo marchwi leżało ok.20m od ambony.
A to z innego miejsca-na wprost do wodopoju ok.50m.
DSCF5633.JPG
C.
felek125

Zdjęcia wyżej i zdjęcie niżej to komplet z 15 .12 2011
podobna sytuacja 20-30 m od ambony - ta stołówka jeszcze skromnie zaopatrzona
trafiałem na takie miejsca gdzie przywieźli przyczepkę buraków ziemniaków marchwi wysypali niedaleko ambony i facet z dubeltówką z lunetą optyczną urządza sobie safari
Mam namyśli facetów z południa którzy wykupili sporo gruntów na mazurach
w zeszłym roku trafiłem na postrzałka dzika
dwa lata temu trafiłem na dzika bez głowy.
Obrazek
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt
felek125.
Awatar użytkownika
chomik (masteo)

Post autor: chomik (masteo) »

Patrzę na ostatnie foty i widzę :szok: felku że sobie bo dołkach depczemy :lol: Ta sama miejscówka.
Jutro jak pogoda pozwoli tez tam będę grzebał bo dość ciekawie było .Pozdrawiam
felek125

No tak - a ty co ? po tym chlebie poznałeś Slimakowe pole
chyba że to ty z dwu rurki waliłeś w te żeberka
W sumie byłem tam już kilkanaście razy od wielu lat i przy tych nieistniejących trzech chałupach też
Wszystkie te szlaki przeszedłem -nigdy z pustymi rękoma nie wróciłem
dosyć ciekawy teren
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam i życzę owocnych owoców - jak to mawiał kiedyś mój sąsiad.
Awatar użytkownika
chomik (masteo)

Po wyspie poznałem :zebek: ,ze slimakiem wcześniej gadałem idzie się nawet z nim dogadać żeby przy jego chałupie po pastwisku pochodzić.
Te trzy ,,spalonki,,też fajne ale do tej przy jeziorze jakoś mam pecha na fanty.
Plauen

Post autor: Plauen »

Kujawiak pisze:w niedziele byłem powłóczyć się po okolicy i napotkałem takie oto miejsce. co najgorsze to nie pierwsze spotkane przeze mnie tego typu zestawienie, gdzie myśliwi podkarmiają zwierzynę tuż przy ambonie. normalnie wstyd! co to za frajda ubić dużego zwierza z dystansu 50-60 m grzejąc tłustą dupę na ławie ambony ze sprzętu, który osiąga średnio skupienie serii 5 strzałów na 100 m mieszczące się w polu powierzchni paczki zapałek, normalnie wstyd! równie łatwo można rozjechać ciężarówką jeża na drodze. prawo łowickie daje całe 200 m do dyspozycji.
jestem myśliwym i koledzy mylicie dokarmianie i nęcenie. Kilkoro z was jest wędkarzami i walicie wiadra zanęty i rozsadzacie "tłuste dupska" na pomostach i łódkach i jest dobrze co?
Awatar użytkownika
chomik (masteo)

Plauen pisze:
Kujawiak pisze:w niedziele byłem powłóczyć się po okolicy i napotkałem takie oto miejsce. co najgorsze to nie pierwsze spotkane przeze mnie tego typu zestawienie, gdzie myśliwi podkarmiają zwierzynę tuż przy ambonie. normalnie wstyd! co to za frajda ubić dużego zwierza z dystansu 50-60 m grzejąc tłustą dupę na ławie ambony ze sprzętu, który osiąga średnio skupienie serii 5 strzałów na 100 m mieszczące się w polu powierzchni paczki zapałek, normalnie wstyd! równie łatwo można rozjechać ciężarówką jeża na drodze. prawo łowickie daje całe 200 m do dyspozycji.
jestem myśliwym i koledzy mylicie dokarmianie i nęcenie. Kilkoro z was jest wędkarzami i walicie wiadra zanęty i rozsadzacie "tłuste dupska" na pomostach i łódkach i jest dobrze co?
Ja jestem wędkarzem i nie karmie ryb ja je nęce. :lol: Z resztą nęcić, karmić, dokarmiać czy tluste dupska rozsadzać ,Jak to mówi mój Drug ,CO ZA ROŻNICA JEBNOŁ TO JEBNOŁ PO CO TO ROZSTRZĄSAĆ :pijak:
ODPOWIEDZ