Osobliwości Święta Niepodległości

Wszystko co związane z eksploracją
U96

Re: Osobliwości Święta Niepodległości

Post autor: U96 »

asdic321 pisze:
U96 pisze:Powiem tak:
Czekam na odpowiedniego człowieka (ideologia) za którym wyjdę na ulice - wolne wybory mnie rozczarowały. :/
Adam
To moze Lukaszenka? :roll: On tez nie lubi wolnych wyborow... ;)
Ehmmmm no tak Masz racje :lol: wybacz zapomniałem się.
Idę oglądać blok reklamowy (tam nie trzeba myśleć. :roll:) abym mógł z czystym sumieniem dokonać wolnych wyborów w pobliskim markecie.
Adam
Ostatnio zmieniony 14 lis 2011, 17:25 przez U96, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

ostrybrzytwa pisze:Ja się lepiej wypowiadać nie będę :axe:
Stefan - jeśli Ty jesteś faszystą - to ja tym bardziej :czekam:
To jedziemy za rok do Warszawy :kon:
BLACK

Post autor: BLACK »

olsztyniak pisze:
Ja byłem w tym, co prawda na główny punk programu czyli ogólna młóckę troszkę się spóźniliśmy ale rozmawiałem z chłopakami wracającymi wieczorem po robocie i mówili że było grubo .
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

olsztyniak pisze:
Szkoda że w tym roku nie pojechałem :zebek: :zebek: :zebek: , ale ważniejsze było spotkanie przy szpadlu z chłopakami w Toruniu :pijak: , było całkiem sympatycznie i fanty też przyzwoite :P :P :P
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Wypadki warszawskie to pierwsza żenada, ale znacznie większa to wygibasy wyczyniane przez me[n]dia i "autorytety" na ekranach tv.
asdic321

Post autor: asdic321 »

srebrny_lis pisze:Wypadki warszawskie to pierwsza żenada, ale znacznie większa to wygibasy wyczyniane przez me[n]dia i "autorytety" na ekranach tv.
Nie, ja wiekszej zenady niz zamieszki w rocznice odzyskania niepodleglosci sobie nie wyobrazam! A to, co teraz pieprza media i chcacy cos upiec dla siebie na tym ogniu politycy jest rzecza wtorna i bez znaczenia! Nic tu sie wyjasnic ani usprawiedliwic po prostu nie da!
Niszczenie miasta i wszczynanie burd bez zadnego powodu (dla zabawy?) kwalifikuje sie jeszcze od biedy jako "zwykle" zdziczenie... Ale wykorzystywanie do tego swieta narodowego jest jednoczesnie swietokradztwem!!!

P.S. Od lat marzylem po cichu zeby 11 listopada przestal byc wreszcie obchodzony jak Zaduszki - no i sie doczekalem... Lepiej uwazac z zyczeniami!
srebrny_lis

Bo czasem bywa, że się spełniają. Tam też (tu Babiarz miał trochę racji) zadziałało prawo samospełniającej się przepowiedni, "przewidywanej" przez me[n]dia dużo wcześniej. Program Lisa (wczoraj) - kompletne dno. Jedno cenne: dawno już nie widziałem autentycznie wystraszonych "ukorzenionych"; od dawna widać - i u nas, i w świecie - tylko ich zadowolone z siebie gęby (parę przekrętów się udało).
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

Stefan o takich nazistach mówisz :zebek: :zebek: :zebek:
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKup ... embedded#!

a najlepsze jest od 10 min 30 sek , POLICJA - ku.... sam bym chętnie temu psełdo-niebieskiemu mordę oprawił - oczywiście w ramach obrony koniecznej ( czyli zgodnie z prawem ) :axe: :axe: :axe:
Awatar użytkownika
olsztyniak

Grzegorz znasz moje poglądy i wiesz że takie "Biedronki" " Sztuki" i "Calisie" to dla mnie szambo.
To i ja coś dodam:
http://www.youtube.com/watch?v=tWCXBood ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
srebrny_lis

Trochę w bok od tematu, ale tylko trochę. Od niedawna mam silne wrażenie, że jestem zmuszany do dwójmyślenia. A tego wrażenia nie miałem nawet za czasów dogorywającego "minionego" [?] systemu (matura 1980, początek pracy 1986). No i te radosne wieści: od przyszłego roku wchodzi nowa podstawa programowa (skądinąd dotąd brak dostosowanych do niej podręczników do połowy przedmiotów [za to do niemieckiego prawie 40: "poznaj pana swego"]), zgodnie z którą zaczniemy dopiero z przytupem kształcić małych, nisko kwalifikowanych wyrobników z elementarną znajomością języka obcego na poziomie "przynieś, podaj, pozamiataj". Ministerkę pogonią, ale co nabrudziła - zostanie.
BLACK

Post autor: BLACK »

Ten gość w białej kominiarce to kibol dobrze znany Policji dziś został zatrzymany brał miedzy innymi w tym roku udział w słynnych zamieszkach na stadionie w Bydgoszczy. Co do osób tu się wypowiadających polecam stanąć kiedyś oko w oko w grupie 100 osób przeciwko kilkuset osobowej grupie która na...dala w ciebie wszystkim co im w ręce wpadnie a ty masz stać i nic nie robić bo są takie rozkazy. Tego Policjanta co kopał nie pochwalam ewidentnie gość nie potrafi opanować nerwów i emocji. A przy takich imprezach gdzie są setki kamer i aparatów trza myśleć gdzie i co się robi . Za jaja bym powiesił tych co wydali zgody na te manifestację wiadomo już dawno było że będzie zadyma ba do Wawy zjechało parę tysięcy kiboli z całej Polski pewnie po to by świętować ... Co drugi na filmach napierdziela w barwach Legi ...
Awatar użytkownika
olsztyniak

No tak najlepiej zwalić wszystko na kiboli
Awatar użytkownika
Bramafan

Post autor: Bramafan »

olsztyniak pisze:No tak najlepiej zwalić wszystko na kiboli
Pewnie lepiej na Tuska i Policję?
Tu się niestety nie zgodzę, ale każdy ma prawo mieć własne zdanie.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Zablokowanie przejścia dla grup rekonstrukcyjnych a potem pobicie jednego z członków,plucie na polski historyczny mundur, ganianie po mieście ludzi za to że mają polską flagą narodową trzymając w ręku pałkę i kastet --- to jest wina kiboli?
A ci niby zadymiarze w białych kominiarkach są dla mnie bardzo podejrzani. Wszyscy jakoś mają bardzo bialutkie --- czyżby świeżo pobrane z magazynu?
W Bydgoszczy tak i jak w Warszawie śmierdzi prowokacją. A wystarczy takich 4-5 i zadyma gotowa.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Temat proszę przenieść do Hyde Park do tutaj nie jest jego miejsce.
ODPOWIEDZ