Dzisiejsze ,jak i dawniejsze do ID

Znaleziska, które nie pasują do powyższych działów
Awatar użytkownika
FELIX

Re: Dzisiejsze ,jak i dawniejsze do ID

Post autor: FELIX »

pulkownikL pisze:myslalem ze jest roznica miedzy gladkim z numerem a takim jak 7ka,nie znam sie na militarce po prostu,sorki ze doprowadzam kogos do szewskiej pasji :/ ,mozna po prostu nie odpisac i jest bardziej cywilizowanie
Co jest niecywilizowane? Nie bądź bezczelny.
Horhe normalnie ci odpowiedział, choć wystarczy guzik znaleźć na buttonarium. Wszystko masz napisane i jeszcze coś ci nie pasuje.
Horhe pisze:nr kompanii, ile można powtarzać:)
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

nastepny nerwowy?napisalem po prostu ze na militarce sie nie znam i tyle,myslalem ze moze sa konkretne roznice,a widze ze kolega felix to wie wszystko,poczekamy na wedlug mnie smieszne pytanie od ciebie CO TO JEST,ja po prostu odpisze jak bede wiedzial nawet jak to bedzie po raz milionowy okreslone na tym forum,stwierdzenie ile razy mozna sie powtarzac moze po prostu nie bylo na miejscu,ale dla rozluznienia proponuje otworzyc :pijak:
Awatar użytkownika
FELIX

Post autor: FELIX »

pulkownikL pisze:nastepny nerwowy?napisalem po prostu ze na militarce sie nie znam i tyle,myslalem ze moze sa konkretne roznice,a widze ze kolega felix to wie wszystko,poczekamy na wedlug mnie smieszne pytanie od ciebie CO TO JEST,ja po prostu odpisze jak bede wiedzial nawet jak to bedzie po raz milionowy okreslone na tym forum,stwierdzenie ile razy mozna sie powtarzac moze po prostu nie bylo na miejscu,ale dla rozluznienia proponuje otworzyc :pijak:
Chodzi mi o pretensje do Horhe, że odpisał w sposób "niecywilizowany" identyfikując fant, poświęcając swój czas... Takie teksty nie są w porządku...
Nie czepiam się tego, że zadajesz pytania, ani tego, że ktoś ci odpowiada na te pytania a o to, że atakujesz Horhe, mimo, że odpisał i to z uśmiechem na końcu wiadomości.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

a to sorki koledzy,po nastu godzinach pracy czlowiek chyba zaczyna slepnac :zebek: ,pozdrawiam :/
ODPOWIEDZ