Nowe przyjęcia do WMSH-K
Re: Nowe przyjęcia do WMSH-K
Panowie, zdajecie sobie sprawę, że członkostwo w stowarzyszeniu to nie tylko przywileje, a przede wszystkim obowiązki? Ja nie będąc członkiem WMSHK w pełni rozumiem i popieram ich kryteria przyjęć w szeregi.
- ostrybrzytwa
myślę kolego że miałeś do czynienia z ZOZ-emniewidzialny pisze:BLACK prawdę prawi,- ja również jestem tutaj tylko poprzez osobę ze stowarzyszenia, która mnie zaprosiła na forum, po zalogowaniu miałem odezwać się na gg - niestety posiałem gdzieś numer.BLACK pisze:Ja osobiście stanę w obronie Stowarzyszenia .Też bardzo chciałem , ale nie znałem nikogo w stowarzyszeniu . Zacząłem pisać do członków i bardzo szybko zostałem zaproszony przez kilku z nich na wspólne wypady i tak się zaczęła przygoda i w cale nikt nie jest hermetyczny wystarczy chcieć .
(spotkaliśmy się na Leyka w Olsztynie w listopadzie)
więc; z kim miałem przyjemnosc?![]()
Pozdrawiam

Dziękujemy za wszelkie sugestie, jakie padły odnośnie sposobu przyjmowania nowych członków. Przy najbliższej możliwej okazji postaramy się omówić w swoim gronie to zagadnienie i być może uzgodnić alternatywną formę naboru (mam już na to pewien pomysł). W chwili obecnej zasady pozostają bez zmian, ponieważ sprawdzają się z naszego punktu widzenia i wcale nie są tak restrykcyjne jak się z pozoru wydaje - wymagają jedynie pewnego zaangażowania ze strony kandydatów, a proszę mi wierzyć, że później angażować będzie się trzeba znacznie bardziej. Należy więc te zasady traktować po prostu jako formę wstępnej weryfikacji. Chciałbym przy okazji zaznaczyć, że działalność stowarzyszenia nie jest skupiona na ściganiu się z innymi pasjonatami na ilość fantów przekazanych do muzeum, bo to zdarza się przy okazji działalności hobbystycznej. Pod tym względem zarówno stan osobowy stowarzyszenia jak i wyposażenie są na wystarczającym poziomie. Ponieważ WMSHK z roku na rok coraz bardziej angażuje się w działalność społeczną, wiążącą się z szeroko rozumianym promowaniem historii regionu, zależy nam na przyjmowaniu ludzi z pasją, którzy będą chcieli się w tą działalność zaangażować lub już robią coś w tym zakresie, ale potrzebują naszej pomocy.
ZGADZAM SIĘ W 100%duch pisze:Dziękujemy za wszelkie sugestie, jakie padły odnośnie sposobu przyjmowania nowych członków. Przy najbliższej możliwej okazji postaramy się omówić w swoim gronie to zagadnienie i być może uzgodnić alternatywną formę naboru (mam już na to pewien pomysł). W chwili obecnej zasady pozostają bez zmian, ponieważ sprawdzają się z naszego punktu widzenia i wcale nie są tak restrykcyjne jak się z pozoru wydaje - wymagają jedynie pewnego zaangażowania ze strony kandydatów, a proszę mi wierzyć, że później angażować będzie się trzeba znacznie bardziej. Należy więc te zasady traktować po prostu jako formę wstępnej weryfikacji. Chciałbym przy okazji zaznaczyć, że działalność stowarzyszenia nie jest skupiona na ściganiu się z innymi pasjonatami na ilość fantów przekazanych do muzeum, bo to zdarza się przy okazji działalności hobbystycznej. Pod tym względem zarówno stan osobowy stowarzyszenia jak i wyposażenie są na wystarczającym poziomie. Ponieważ WMSHK z roku na rok coraz bardziej angażuje się w działalność społeczną, wiążącą się z szeroko rozumianym promowaniem historii regionu, zależy nam na przyjmowaniu ludzi z pasją, którzy będą chcieli się w tą działalność zaangażować lub już robią coś w tym zakresie, ale potrzebują naszej pomocy.

A no jest to możliwe, napisz do mnie na PW
czyli przyjmujecie nadal czy już nie ?
- olsztyniak
Oczywiscie że przyjmujemy.
- olsztyniak
Przyjęcia nowych członków tylko do końca kwietnia.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
dobra postaram się w przyszłym tygodniu przesłać deklaracje
- Książe Warmii
Ja ....pierdziu DZIK to ty musisz pocztę angażować żeby mi deklarację dostarczyć 

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
jak urzędowo to urzedowo 

olsztyniak
olsztyniakOczywiscie że przyjmujemy.
A czemu to tylko do końca kwietnia? Czym to jest spowodowane?Przyjęcia nowych członków tylko do końca kwietnia.
- olsztyniak
Michał PW.
Dziku tylko za ZPO wysyłaj bo nigdy nic nie wiadomodzik_warminski pisze:jak urzędowo to urzedowo
PS. Czy w sprawie terminu do końca kwietnia decyduje data stępla