Nowe przyjęcia do WMSH-K

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
DAMIAN

Re: Nowe przyjęcia do WMSH-K

Post autor: DAMIAN »

Panowie, zdajecie sobie sprawę, że członkostwo w stowarzyszeniu to nie tylko przywileje, a przede wszystkim obowiązki? Ja nie będąc członkiem WMSHK w pełni rozumiem i popieram ich kryteria przyjęć w szeregi.
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

niewidzialny pisze:
BLACK pisze:Ja osobiście stanę w obronie Stowarzyszenia .Też bardzo chciałem , ale nie znałem nikogo w stowarzyszeniu . Zacząłem pisać do członków i bardzo szybko zostałem zaproszony przez kilku z nich na wspólne wypady i tak się zaczęła przygoda i w cale nikt nie jest hermetyczny wystarczy chcieć .
BLACK prawdę prawi,- ja również jestem tutaj tylko poprzez osobę ze stowarzyszenia, która mnie zaprosiła na forum, po zalogowaniu miałem odezwać się na gg - niestety posiałem gdzieś numer.
(spotkaliśmy się na Leyka w Olsztynie w listopadzie)
więc; z kim miałem przyjemnosc? :D

Pozdrawiam :)
myślę kolego że miałeś do czynienia z ZOZ-em :czekam: ale niech on się lepiej wypowie :zebek:
duch

Post autor: duch »

Dziękujemy za wszelkie sugestie, jakie padły odnośnie sposobu przyjmowania nowych członków. Przy najbliższej możliwej okazji postaramy się omówić w swoim gronie to zagadnienie i być może uzgodnić alternatywną formę naboru (mam już na to pewien pomysł). W chwili obecnej zasady pozostają bez zmian, ponieważ sprawdzają się z naszego punktu widzenia i wcale nie są tak restrykcyjne jak się z pozoru wydaje - wymagają jedynie pewnego zaangażowania ze strony kandydatów, a proszę mi wierzyć, że później angażować będzie się trzeba znacznie bardziej. Należy więc te zasady traktować po prostu jako formę wstępnej weryfikacji. Chciałbym przy okazji zaznaczyć, że działalność stowarzyszenia nie jest skupiona na ściganiu się z innymi pasjonatami na ilość fantów przekazanych do muzeum, bo to zdarza się przy okazji działalności hobbystycznej. Pod tym względem zarówno stan osobowy stowarzyszenia jak i wyposażenie są na wystarczającym poziomie. Ponieważ WMSHK z roku na rok coraz bardziej angażuje się w działalność społeczną, wiążącą się z szeroko rozumianym promowaniem historii regionu, zależy nam na przyjmowaniu ludzi z pasją, którzy będą chcieli się w tą działalność zaangażować lub już robią coś w tym zakresie, ale potrzebują naszej pomocy.
Awatar użytkownika
marx

Post autor: marx »

duch pisze:Dziękujemy za wszelkie sugestie, jakie padły odnośnie sposobu przyjmowania nowych członków. Przy najbliższej możliwej okazji postaramy się omówić w swoim gronie to zagadnienie i być może uzgodnić alternatywną formę naboru (mam już na to pewien pomysł). W chwili obecnej zasady pozostają bez zmian, ponieważ sprawdzają się z naszego punktu widzenia i wcale nie są tak restrykcyjne jak się z pozoru wydaje - wymagają jedynie pewnego zaangażowania ze strony kandydatów, a proszę mi wierzyć, że później angażować będzie się trzeba znacznie bardziej. Należy więc te zasady traktować po prostu jako formę wstępnej weryfikacji. Chciałbym przy okazji zaznaczyć, że działalność stowarzyszenia nie jest skupiona na ściganiu się z innymi pasjonatami na ilość fantów przekazanych do muzeum, bo to zdarza się przy okazji działalności hobbystycznej. Pod tym względem zarówno stan osobowy stowarzyszenia jak i wyposażenie są na wystarczającym poziomie. Ponieważ WMSHK z roku na rok coraz bardziej angażuje się w działalność społeczną, wiążącą się z szeroko rozumianym promowaniem historii regionu, zależy nam na przyjmowaniu ludzi z pasją, którzy będą chcieli się w tą działalność zaangażować lub już robią coś w tym zakresie, ale potrzebują naszej pomocy.
ZGADZAM SIĘ W 100% :D
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

A no jest to możliwe, napisz do mnie na PW
Awatar użytkownika
luki_nni

Post autor: luki_nni »

czyli przyjmujecie nadal czy już nie ?
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Oczywiscie że przyjmujemy.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Przyjęcia nowych członków tylko do końca kwietnia.
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

dobra postaram się w przyszłym tygodniu przesłać deklaracje
Awatar użytkownika
Książe Warmii

Post autor: Książe Warmii »

Ja ....pierdziu DZIK to ty musisz pocztę angażować żeby mi deklarację dostarczyć :szok:
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

jak urzędowo to urzedowo :)
Awatar użytkownika
zoz

olsztyniak
Oczywiscie że przyjmujemy.
olsztyniak
Przyjęcia nowych członków tylko do końca kwietnia.
A czemu to tylko do końca kwietnia? Czym to jest spowodowane?
Awatar użytkownika
olsztyniak

Michał PW.
Awatar użytkownika
zoz

OK
Awatar użytkownika
kermik

Post autor: kermik »

dzik_warminski pisze:jak urzędowo to urzedowo :)
Dziku tylko za ZPO wysyłaj bo nigdy nic nie wiadomo

PS. Czy w sprawie terminu do końca kwietnia decyduje data stępla :lol:
ODPOWIEDZ