pytanie do wszystkich
pytanie do wszystkich
mam wykrywke md jesli to mozna nazwac wykrywka mam pytanie jaka jest roznica miedzy md a czyms lepszym moze byc to smieszne pytanie dla zawodowcow ale ja dopiero zaczynam podejrzewam ze md maja goryszy zasieg pod ziemia na co zwracac uwage przy wykrywkach ale jak by nie patrzyc przy pierwszym wypadzie odkopalem stara lyzke armi czerwonej moze to nic ale jak na pierwszy raz
pytanie do wszystkich
Już Ci kolego odpowiadam . Nie miałem żadnej wyrywki .MD 3006 miał mój szwagier i tak mnie zaraził. Kilka wypadów do lasu i radocha bo piszczy ok ale po kilku razach radocha przeszła jak kopiesz rzeczy które mogą urwać Ci ręce. Generalnie powiem Tak MD strasznie wciąga baterie pokazuje tylko duże rzeczy . Łuski, pociski,żelastwo pokazuje ale dyskryminacji żadnej i odróżniania metalu .Po prostu można zakopać się na śmierć od Polmosów po pociski i bomby. Powiem Ci że MD jest taka raczej zabawką niż wykrywaczem i bez urazy bo sam z tym latałem. Powiem Ci że jak najbardziej na początek polecam Garretta ACE 150 a jak masz więcej troszkę gotówki to model 250 . W zupełności na początek wystarczy jak go dobrze ustawisz przynajmniej się nie zakopiesz na śmierć z gwoździami i innymi żelastwami 

pytanie do wszystkich
BLACK dobrze prawi. A jak już masz zmienić wykrywke np. na kanarka, to warto dozbierać i podjąć 250. Co byś później nie żałował tych nie wydanych stówek
Ale jak gotówki brak, to nie znajdziesz nic lepszego na początek jak 150-ka.
Brac nie patrzeć, a MD siostrzeńcowi pod choinkę

Ale jak gotówki brak, to nie znajdziesz nic lepszego na początek jak 150-ka.
Brac nie patrzeć, a MD siostrzeńcowi pod choinkę
pytanie do wszystkich
zoz zapomniałeś dopisać : a MD siostrzeńcowi pod choinkę jak nie chcesz mieć konkurencji w rodzinie lub siostrzeńca zwyczajnie nie lubiszzoz pisze:(...), a MD siostrzeńcowi pod choinkę

pozdr.warwick
- von der Goltz
pytanie do wszystkich
ja mam 150 i nie narzekam, ale kupuje niedlugo jak $ pozwoli 250, wiec lepiej odrazu dozbierac te 200zl
choc i 150 daje niezle rade
choc i 150 daje niezle rade