Garrett

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
konon89

Garrett

Post autor: konon89 »

Szanowni koledzy mam 1200zł jaki polecicie mi wykrywacz rozmyślałem nad garrettem Euro ACE jakie są Wasze opinie?dzięki pozdrawiam :zebek:
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

Re: Garrett

Post autor: korvettenkapitan »

euro ace to może nie, ale jest dużo propozycji w tej cenie. Zajrzyj tu: http://www.wmfp.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=7005" onclick="window.open(this.href);return false;
myślę, że temat wyczerpany
Awatar użytkownika
konon89

i to bardzo wyczerpujący ;) może ta 250 wcześniej już się nad nią zastanawiałem koledzy nie kłóćta się lepiej się spotkać i po malutkim :pijak:
Awatar użytkownika
semi94

Post autor: semi94 »

Cześć o delcie nie pomyślałeś miałem okazje z nią polatać ładnie wymiata , ma mój sąsiad Alek no i Wojtes jak wiesz
Awatar użytkownika
konon89

Witam :zebek: myślałem ale wojtes wspomniał że potrafi szaleć chyba lepiej będzie mi służyła cibola
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

konon89 pisze:Witam :zebek: myślałem ale wojtes wspomniał że potrafi szaleć chyba lepiej będzie mi służyła cibola
cebula to dobry wybór :pijak:
Awatar użytkownika
semi94

Post autor: semi94 »

Witam Cibola na pewno dobry wybór nie doradzałem bo mówiłeś o 1200 pln , kupił mój braciuk 2 tygodnie temu. 1550 zł, ale warto. Pzdr. :zebek:
Awatar użytkownika
konon89

Wiem wiem ale dołożę. Dopiero pod koniec stycznia planuje kupić także pozbieram i będę śmigał z Tesorakiem :zebek: a może ktoś ma używany w dobrym stanie? :D
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

http://allegro.pl/tesoro-cibola-gratisy ... 33455.html" onclick="window.open(this.href);return false; - kupiony w czerwcu 2011

Nie wiem w jakim sprzęt jest stanie (wygląda nieźle) - nie znam sprzedającego.
W razie jakbyś się zainteresował ofertą to dopytaj sprzedającego jak jest z gwarancją bo jakiś czas temu była burza na jednym forum jak się okazało że gwarancje dystrybutora ( DENARA) ma tylko osoba która kupiła u niego bezpośrednio. Pierwszy właściciel odsprzedając wykrywacz potem komuś innemu - mimo że sprzęt wg. karty gwarancyjnej gwarancję jeszcze ma -to DENAR nie chciał jej uznawać. Nie wiem jak jest teraz, może ( mam nadzieję) się coś zmieniło. Jest to niezgodne z prawem, ale zapytać warto bo po co się w razie czego z kimś szarpać.

pozdr.warwick

P.S.na allegro jest jeszcze jeden - tańszy
Awatar użytkownika
konon89

Dzięki wielkie pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

ja swoja cibolke sprzedalem z ponad rokiem gwarancji od Denara, kupujacemu chyba widac sie nie popsula, bo nie kontaktowal sie... nie pamietam ile wzialem, chyba jakos 1100zl - nowa wtedy chodzila 1400zl

a swoja droga sprzecik elegancki, bardzo ja lubilem i kiedys kupie taka swojemu synowi tak mysle, bo jest prosta, gleboka, dobrze wycina zelazo, leciutka, chodzi na jednej 9V, nie wzbudza sie i nie daje falszywych sygnalow... super sprzet, w tej cenie nie ma nic lepszego
Awatar użytkownika
konon89

Właśnie przyszła Cibola jutro przed Nowym Rokiem próba generalna przyzwyczaiłem się do garretta mam nadzieje że nie będzie problemu z ustawieniem :kon:
Awatar użytkownika
wojtes1200

Post autor: wojtes1200 »

konon89 pisze:Witam :zebek: myślałem ale wojtes wspomniał że potrafi szaleć chyba lepiej będzie mi służyła cibola
Fakt przy dużym zawilgoceniu potrafi zatrzeszczeć bez powodu.Ale i tak polecam,i nie zamierzam zmieniać.Gratuluje zakupu. :pijak:
ODPOWIEDZ