Garrett
- korvettenkapitan
- Kontakt:
Re: Garrett
euro ace to może nie, ale jest dużo propozycji w tej cenie. Zajrzyj tu: http://www.wmfp.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=7005" onclick="window.open(this.href);return false;
myślę, że temat wyczerpany
myślę, że temat wyczerpany
i to bardzo wyczerpujący
może ta 250 wcześniej już się nad nią zastanawiałem koledzy nie kłóćta się lepiej się spotkać i po malutkim 

Cześć o delcie nie pomyślałeś miałem okazje z nią polatać ładnie wymiata , ma mój sąsiad Alek no i Wojtes jak wiesz
Witam
myślałem ale wojtes wspomniał że potrafi szaleć chyba lepiej będzie mi służyła cibola

- ostrybrzytwa
cebula to dobry wybórkonon89 pisze:Witammyślałem ale wojtes wspomniał że potrafi szaleć chyba lepiej będzie mi służyła cibola

Witam Cibola na pewno dobry wybór nie doradzałem bo mówiłeś o 1200 pln , kupił mój braciuk 2 tygodnie temu. 1550 zł, ale warto. Pzdr. 

Wiem wiem ale dołożę. Dopiero pod koniec stycznia planuje kupić także pozbieram i będę śmigał z Tesorakiem
a może ktoś ma używany w dobrym stanie? 

http://allegro.pl/tesoro-cibola-gratisy ... 33455.html" onclick="window.open(this.href);return false; - kupiony w czerwcu 2011
Nie wiem w jakim sprzęt jest stanie (wygląda nieźle) - nie znam sprzedającego.
W razie jakbyś się zainteresował ofertą to dopytaj sprzedającego jak jest z gwarancją bo jakiś czas temu była burza na jednym forum jak się okazało że gwarancje dystrybutora ( DENARA) ma tylko osoba która kupiła u niego bezpośrednio. Pierwszy właściciel odsprzedając wykrywacz potem komuś innemu - mimo że sprzęt wg. karty gwarancyjnej gwarancję jeszcze ma -to DENAR nie chciał jej uznawać. Nie wiem jak jest teraz, może ( mam nadzieję) się coś zmieniło. Jest to niezgodne z prawem, ale zapytać warto bo po co się w razie czego z kimś szarpać.
pozdr.warwick
P.S.na allegro jest jeszcze jeden - tańszy
Nie wiem w jakim sprzęt jest stanie (wygląda nieźle) - nie znam sprzedającego.
W razie jakbyś się zainteresował ofertą to dopytaj sprzedającego jak jest z gwarancją bo jakiś czas temu była burza na jednym forum jak się okazało że gwarancje dystrybutora ( DENARA) ma tylko osoba która kupiła u niego bezpośrednio. Pierwszy właściciel odsprzedając wykrywacz potem komuś innemu - mimo że sprzęt wg. karty gwarancyjnej gwarancję jeszcze ma -to DENAR nie chciał jej uznawać. Nie wiem jak jest teraz, może ( mam nadzieję) się coś zmieniło. Jest to niezgodne z prawem, ale zapytać warto bo po co się w razie czego z kimś szarpać.
pozdr.warwick
P.S.na allegro jest jeszcze jeden - tańszy
Dzięki wielkie pozdrawiam 

- von der Goltz
ja swoja cibolke sprzedalem z ponad rokiem gwarancji od Denara, kupujacemu chyba widac sie nie popsula, bo nie kontaktowal sie... nie pamietam ile wzialem, chyba jakos 1100zl - nowa wtedy chodzila 1400zl
a swoja droga sprzecik elegancki, bardzo ja lubilem i kiedys kupie taka swojemu synowi tak mysle, bo jest prosta, gleboka, dobrze wycina zelazo, leciutka, chodzi na jednej 9V, nie wzbudza sie i nie daje falszywych sygnalow... super sprzet, w tej cenie nie ma nic lepszego
a swoja droga sprzecik elegancki, bardzo ja lubilem i kiedys kupie taka swojemu synowi tak mysle, bo jest prosta, gleboka, dobrze wycina zelazo, leciutka, chodzi na jednej 9V, nie wzbudza sie i nie daje falszywych sygnalow... super sprzet, w tej cenie nie ma nic lepszego
Właśnie przyszła Cibola jutro przed Nowym Rokiem próba generalna przyzwyczaiłem się do garretta mam nadzieje że nie będzie problemu z ustawieniem 

- wojtes1200
Fakt przy dużym zawilgoceniu potrafi zatrzeszczeć bez powodu.Ale i tak polecam,i nie zamierzam zmieniać.Gratuluje zakupu.konon89 pisze:Witammyślałem ale wojtes wspomniał że potrafi szaleć chyba lepiej będzie mi służyła cibola